Usi garaj sectionale

bg Usile de garaj sectionale sunt folosite atat in domeniul rezidential pentru inchiderea garajelor sau spatiilor de depozitare precum si in domeniul industrial pentru accesul in hale si depozite.
Necesitatea usilor de garaj sectionale a fost determinata mai ales de lipsa unui spatiu necesar actionarii acestora; astfel ca acum sina de rulare pentru inchidere/deschidere este fixata de tavanul garajului astfel incat manevrarea ei nu necesita spatiu suplimentar sau constructii suplimentare. Avantajele usilor de garaj sectionale sunt date atat de durata de viata generoasa, de rolul acestora in izolarea termica si fonica a garajelor dar mai ales de componenta de securitate.
usi garaj sectionale
bg Toate usile de garaj sectionale comercializate au in alcatuire chedere speciale ce asigura o izolare totala a incaperii. Acestea sunt montate atat in punctele extreme (sus+jos) cat si pe sinele de rulare. Din punct de vedere al actionarii acestea pot fi manuale cu lant sau automate cu motor electric.

bg AVANTAJELE USILOR DE GARAJ SECTIONALE – principalele avantaje ale usilor sectionale sunt:
– simplitate in actionare si functionare – nu necesita constructii sau montaje speciale fiind adaptabile oricarui tip de garaj;
– functioneaza fara probleme pentru mii de cicluri;
– asigura protectie termica, fonica si anti-efractie pentru garaje si spatii de depozitare;
– sunt disponibile intr-o mare varietate de culori si dimensiuni (in functie de cerintele dumneavoastra);
– beneficiaza de protectie suplimentara pentru evitarea accidentelor;
– sunt realizate din panouri de otel iar feroneria folosita este galvanizata;
– pot incorpora usi pietonale sau geamuri pentru patrunderea luminii naturale;
– rezista la intemperii, precipitatii, zapada, vant, coroziune si foc.
– durata de functionare medie a unei usi de garaj este de 25.000 cicluri (34 de ani pentru o medie de 2 cicluri/zi).
– ofera posibilitate de integrare pentru o usa pietonala

bg DATE TEHNICE USI DE GARAJ SECTIONALE
Usile de garaj sectionale sunt formate din panouri de otel cu grosimea de 42mm umplute sub presiune cu spuma poliuretanica neinflamabila. Panourile au inaltimea de 610mm si sunt de provenienta Italia. Panourile sunt elemente de tip sandwich fiind compuse din pereti de otel intre care se afla spuma poliuretanica speciala (PU) – vezi detalii tehnice. Sectiunea superioara si inferioara se termina cu un profil de aluminiu anodizat ce contine o garnitura de cauciuc. Feroneria ce asigura manevrarea usilor este de provenienta Flexiforce Olanda. Croirea usilor – in functie de dimensiunile garajului dumneavoastra – precum si aplicarea feroneriei si accesoriilor se face in Romania. Practic usile de garaj sectionale produse de noi incorporeaza tehnologie din Italia, Olanda si Romania. Actionarea unui astfel de sistem se poate face atat manual cat si automat cu ajutorul unui motor electric BFT produs tot in Italia (vezi detalii motoare usi garaj).
Izolatia termica a unei astfel de usi de garaj este de 0.49 Watt/(mp x K) (pentru panou) si de 0.9 Watt/(mp x K) pentru ansamblu (valori apropiate de coeficientii de izolare ai termopanului).
Panourile se deplaseaza pe o sina speciala fiind ghidate de role de culisare ce includ rulmenti confectionati din teflon. De aici rezulta o silentiozitate sporita. Din punct de vedere al designului usile pot fi vopsite in orice culoare din paletarul RAL, inclusiv imitatii de lemn sau culori speciale. Forma panourilor este de trei tipuri : casetat, liniar si plan (vezi imaginea de mai jos).

panouri usi garaj

bg CE INCLUDE OFERTA NOASTRA IN DOMENIUL USILOR DE GARAJ
Usa de garaj standard sectionala contine toate elementele necesare pentru instalarea, punerea in functiune si utilizarea pe termen lung. Echipa tehnica va monta initial ghidajele pentru culisare, usa, sistemul de actionare precum si accesoriile suplimentare. Dumneavoastra va veti bucura in cateva ore de la inceperea montajului de un produs elegant, durabil si sigur. Protectia oferita include:
usi-garaj-protectie
– izolare termica superioara – datorata atat panourilor de 42mm grosime cat si garniturilor de etansare ce sunt fixate intre panouri.
– un coeficient termic de 0.49 Watt/(mp x K) (pentru panou) si de 0.9 Watt/(mp x K) pentru ansamblu.
– protectie impotriva ploii, zapezii sau oricarui tip de precipitatii atmosferice.
– rezistenta la foc – chiar si spuma poliuretanica este ignifuga!
– rezistenta la vant – aproximativ 1000 Pa (maxim clasa 4 cf. EN 12424)
– rezistenta la coroziune – de minim 15 ani chiar si in cele mai vitrege conditii meteo
– ofera protectie impotriva zgomotului;

In plus usile de garaj sectionale sunt rezistente la schimbarile de temperatura si de umiditate. Panourile constitutive rezista cu brio si sub actiunea agentilor de curatare standard (concentratie mica spre medie – va rugam solicitati informatii suplimentare).

balamale-usi-sectionale

Balamalele intermediare (acele balamale care fixeaza intre ele panourile usilor de garaj) au o rezistenta maxima de 7000N (asa numita tractiune la incarcare – sau 715kg). Acestea sunt realizate in totalitate din otel inoxidabil.

Profilele (sau sinele de ghidare) sunt fabricate si ele tot din otel de inalta calitate. Pentru evitarea deformarii panourilor la coborare si contactul cu solul acestea sunt prevazute cu limitatoare de cauciuc ce preiau si retin socul contactului cu tocul inferior.

Trebuie mentionata si protectia oferita impotriva patrunderii neautorizate. Yalele alaturi de compozitia panourilor asigura o protectie totala. Accesorii precum motorul electric, celulele cu senzori sau setul de securizare (acesta nu permite deschiderea usii prin fortare cu parghie) confera garantia calitatii produselor noastre.

Solicitati chiar astazi o oferta de pret!

usi de garaj sectionale

bg ACCESORII SUPLIMENTARE
Usile de garaj sectionale pot fi completate cu o serie de accesorii specifice. Dintre acestea mentionam: sistemul de blocare interna, sistem de blocare cu cheie, integrare geamuri sau usi pietonale, grile de ventilatie, motor electric actionat prin buton sau telecomanda, maner de actionare, senzori ce previn accidente, lampi de semnalizare.

accesorii usi sectionale