Usi garaj tip rulou

bg Usile de garaj tip rulou sunt folosite mai ales in cazul inchiderilor atipice (garaje obtinute prin recompartimentarea altor spatii sau incaperi ce nu au forme si dimensiuni regulate). Acestea nu sunt recomandate atunci cand constructia dumneavoastra permite montajul unei usi sectionale. Din punct de vedere constructiv usile tip rulou sunt formate din lamele din aluminiu cu grosimea de 18.5mm ce se ruleaza intr-o caseta speciala pentru pozitia deschis. Aceste lamele se deplaseaza pe o sina de ghidaj speciala si pot fi actionate atat cu ajutorul unei manivele (actionare mecanica) sau prin intermediul unui motor electric (actionare automata). Caseta usilor de garaj tip rulou poate fi montata atat in interiorul cat si in exteriorul constructiei dumneavoastra.

usi garaj tip rulou

Usile de garaj tip rulou asigura o protectie buna impotriva agentilor de mediu (ploaie, zapada, vant), zgomotului sau impotriva efractiei. Acestea pot fi configurate in functie de dimensiunile constructiei dumneavoastra si de necesitatile de operare. Din punct de vedere estetic culorile disponibile includ atat nuante standard (alb, maro sau argintiu RAL 9006) cat si cele din paletarul standard RAL.

bg DETALII TEHNICE USI DE GARAJ TIP RULOU
Usile de garaj tip rulou sunt confectionate din lamele de aluminiu umplute cu spuma poliuretanica ignifuga de grosime de 18.5mm. Latimea lamelelor poate fi de 55mm (pentru dimensiuni maxime de pana la 3500mm) sau de 77mm (pentru dimensiuni maxime de pana la 5000mm). Se recomanda ca actionarea lor sa se faca manual sau electric (actionare arc cu yala de inchidere pe ultima lamela) pentru primul tip si electrica pentru dimensiunile mari. Va prezentam in cele ce urmeaza cateva caracteristici ale acestor usi:
– instalare prin aplicare pe interior, in gol sau interior (cu sau fara caseta aplicata);
– orice tip de dimensiune pana la L x H = 5000 x 5000 mm (usile de garaj tip rulou se fabrica la comanda);
– actionare : manuala cu manivela, selector cu cheie, electrica cu buton sau electrica cu telecomanda;
– izolare termica : 0.85 Watt / mp x K
– lamelele sunt de 77mm inaltime, au ca material de baza aluminiul si sunt umplute cu spuma poliuretanica neinflamabila;
– lamelele sunt vopsite in camp electrostatic fiind disponibile culorile din paletarul RAL;
– culorile standard sunt alb si maro;
usa de garaj rulou - caseta

Pentru o oferta personalizata a unei usi de garaj tip rulou va rugam sa ne contactati. Va recomandam sa cititi si despre comparatia usilor de garaj sectionale vs. tip rulou.