Usi garaj vitrate

Usile de garaj vitrate au inserate una sau mai multe ferestre. Ferestrele pot fi incastrate atat la usile sectionale (si atunci vorbim de usi sectionale vitrate) cat si la usile tip rulou (numite si usi tip rulou vitrate). Vom exemplifica pentru fiecare tip de usa de garaj in parte ce inseamna si cum poate fi aplicata acest accesoriu.

red-bullet USI DE GARAJ SECTIONALE VITRATE

Ferestrele se incastreaza direct in panourile usii sectionale, acestea avand dimensiuni standard de 634 x 337 mm. Acestea se aplica de obicei in partea superioara a usii de garaj pe unul sau mai multe panouri. Solutia constructiva necesita o distanta minima intre ferestre de 300 mm precum si o distanta minima fata de marginile din stanga si dreapta ale usii tot de 300 mm. Se recomanda ca panoul inferior (situat in partea de jos a usii) sa ramana intact (fara fereastra) pentru a nu slabi din rezistenta generala a usii de garaj. In general ferestrele se monteaza acolo unde patrunderea luminii este necesara pentru desfasurarea activitatii (exemplu : service auto, depozite), adica in general la usile sectionale industriale. Usile de garaj dau posibilitatea incastrarii si unei usi de acces pietonale (vezi imaginea de mai jos).

usi de garaj vitrate

red-bullet USI DE GARAJ TIP RULOU VITRATE

Si in cazul usilor de garaj tip rulou pot fi montate ferestre. Acestea sunt realizate dintr-un plexiglas rigid (trebuie sa fie foarte usoare, ele fiind inserate in lamelele de aluminiu).

usi garaj geamuri

Indiferent de varianta aleasa trebuie sa tinem cont de rezistenta generala a panoului usii de garaj. O usa de garaj cu multe ferestre implica diminuarea rezistentei generale a panourilor sau lamelelor. In functie de necesitatile dumneavoastra vom gasi impreuna solutia corespunzatoare. Pentru o cerere de oferta personalizata accesati sectiunea dedicata.