Caracteristicile usilor de garaj

Caracteristicile usilor de garaj | Usi garaj sectionale | Usi garaj tip rulou

Usile de garaj au fost inventate (daca ne permiteti sa folosim acest termen) de americani. In SUA fie ca vorbim de usi de garaj sectionale, batante sau tip rulou, vorbim de un produs ce se gaseste in majoritatea gospodariilor fiind necesar la inchiderile rezidentiale. Usile de garaj produse de compania noastra nu sunt fabricate in SUA (costuri mari de executie si de transport), dar au componente ce ne diferentiaza de concurenti: panourile sunt fabricate in Italia iar feroneria (poate cea mai importanta componenta a acestui sistem) provine din Olanda de la Flexiforce. Motoarele sunt produse in Italia de catre BFT iar asamblarea completa a usilor se realizeaza la fabrica din Romania.
Usile de garaj sunt particularizate pentru fiecare stat/continent in parte. Spre exemplu daca vorbim de America de coasta amintim de vanturi puternice, ploi torentiale, umiditate foarte mare. Daca vorbim de tarile nordice luam in calcul temperaturi negative o buna parte din an, inghet/dezghet, frig. Daca vorbim de usile de garaj din zonele “cu probleme” amintim de termenul de “usi de garaj antiefractie” sau usi de garaj cu un grad ridicat de protectie.
Usile de garaj destinate pietei din Romania imbina toate aceste caracteristici prezentate mai sus. Acestea trebuie sa fie compacte, sa izoleze garajul impotriva factorilor meteo dar sa aiba si un rol de protectie impotriva raufacatorilor. Vom prezenta in cele ce urmeaza cateva caracteristici ale usilor de garaj produse in Romania pentru romani.

usi garaj romania

Daca ne uitam la imaginile de mai sus, usile de garaj produse de noi sunt elegante si prezentabile. Dar la o a doua privire descoperiti calitatea, culorile atractive dar mai ales grija cu care s-a realizat montajul acestora. Usile de garaj produse ofera urmatoarele avantaje:

 

red-bullet Usile de garaj ofera siguranta pentru intreaga familie
Usile de garaj asigura siguranta atat pentru dumneavoastra cat si pentru copii, animale sau alte corpuri. Sinele de culisare, orificiile dintre panouri sau mecanismul de ridicare sunt atent izolate pentru a evita accidente. In plus la cel mai mic obstacol detectat (de usa, motor sau celulele cu senzori) usa de garaj se opreste evitand astfel strivirea obiectului sau defectarea mecanismului de culisare. Chederul din partea inferioara este primul “tampon” care “da semnalul” intalnirii unui obstacol.

usi de garaj germania

 

red-bullet Usile de garaj ofera o buna izolatie pentru interior
Grosimea panoului (in cazul usilor sectionale este de 42mm), spuma poliuretanica din interior precum si garniturile de etanseizare au rol de izolatie pentru garaj. Vorbim aici atat de izolare termica, fonica, impotriva umezelii sau chiar impotriva efractiei. Mecanismul rapid de inchidere/deschidere vine sa completeze acest rol de bun izolator. Panourile usilor de garaj sunt produse din otel asigurand stabilitate si durabilitate. Excelenta valoare a coeficientului termic de 0.49 Watt/(mp x K) (pentru panou) si de 0.9 Watt/(mp x K) pentru ansamblu asigura economie de energie termica si mai ales o conservare a climatului din interiorul garajului.

izolatie usi garaj

 

red-bullet Accesorii diversificate adaptate pentru fiecare usa de garaj in parte
Usile de garaj pot fi accesorizate cu ferestre, usi pietonale, manere pentru actionare, celule cu senzori sau yale antiefractie. Pentru o mai buna intelegere a acestora va rugam accesati pagina special destinata accesoriilor pentru usile de garaj.

 

red-bullet Design particularizat pentru fiecare client
Culorile, sistemul de culisare, sistemul de actionare precum si accesoriile pot fi adaptate fiecarui client in parte.

panouri-usi-de-garaj

 

red-bullet Confort
Stand relaxat in masina apasati telecomanda iar usa de garaj se deschide in cateva secunde. Rapid, fara zgomote sau imperfectiuni. Chiar si atunci cand vremea nu este tocmai prietenoasa usa de garaj se deschide si se inchide printr-o simpla apasare de buton. Telecomenzile sunt programate astfel incat codul de siguranta al acestora sa nu poate fi decodat. Practic posibilitatea de a fi “interceptata” este foarte mica, chiar imposibila. In cazul unor pene de curent usa de garaj poate fi actionata si manual, astfel incat dumneavoastra sa o puteti folosi in conditii optime chiar si atunci. Frecventa de operare a telecomenzii este pe 433 MHz iar motoarele BFT recomandate asigura un consum minim de energie la actionare.

telecomanda usi garaj

V-am prezentat un scurt material despre usile de garaj comercializate de compania noastra. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.