Automatizari

red-bullet AUTOMATIZARI PENTRU USI DE GARAJ REZIDENTIALE

BFT Botticelli dezvolta o forta de tractiune necesara usilor de maxim 60kg. Acesta functioneaza la o tensiune de alimentare monofazica (230V) si absoarbe o putere maxima de 236W. Este recomandat a se folosi pentru usi de garaj sectionale rezidentiale iar timpul mediu de actionare (pentru realizarea unui ciclu deschidere sau inchidere) este deĀ  28 de secunde. Se instaleaza foarte simplu si este compatibil cu majoritatea usilor de garaj montate de compania noastra. Este foarte sigur iar la intalnirea unor obstacole inverseaza sensul de miscare pentru evitarea accidentelor. Va prezentam cateva detalii tehnice ale modelului de automatizare pentru usi de garaj BFT Botticelli.

automatizari usi garaj bft botticelli

automatizari usi garaj

BFT EOS 120 suporta usi de garaj cu greutate maxima de 120kg. Functioneaza la o tensiune de 230V si poate dezvolta o forta maxima de tractiune de 1200N. EOS 120 are incorporat un limitator de cursa iar timpul maxim pentru un ciclu de actionare (deschidere sau inchidere) este de 28 secunde. Va prezentam mai jos detaliile tehnice ale acestui model de automatizare pentru usi de garaj.

automatizari usi de garaj bft eos

automatizari usi de garaj

BFT TIZIANO reprezinta cel mai vandut motor din categoria automatizarilor de usi de garaj. Poate fi alimentat la fel ca si produsele de mai sus la o tensiune de 230V si poate atinge o viteza maxima de operare de 6.6m/min. Poate fi comandat si cu una sau mai multe telecomenzi. Este recomandat pentru o utilizare semi-intensiva (adica mai ales la usile de garaj destinate mediului rezidential, cu o actionare zilnica).

automatizari usi garaj

red-bullet AUTOMATIZARI PENTRU USI DE GARAJ INDUSTRIALE

BFT ARGO D-TRACK functioneaza la o tensiune de 230Vac dezvoltand un cuplu maxim de 55 Nm. Poate actiona usi de garaj industriale de maxim 20 mp iar viteza maxima atinsa este de 30 rpm (rotatii pe minut). Este foarte folosit in cazul usilor pentru hale, usi ce necesita forte mari de tractiune dar si viteze rezonabile de ridicare.

new-9

BFT PEGASO – este unul dintre cele mai puternice motoare de pe piata putand dezvolta cupluri maxime de 100Nm. Este recomandat pentru actionarea usilor industriale de la hale si garaje de dimensiuni mari. Va prezentam mai jos cateva detalii tehnice ale acestui model de automatizare pentru usi de hale.

automatizari hale

new-11

red-bullet SUPLIMENTAR – pentru usile de garaj foarte mari montam si automatizari MFZ de provenienta Germania. Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.

motoare-usi-sectionale