Ghidul incepatorului

Ghidul incepatorului | Usi garaj sectionale | Usi garaj tip rulou

Pentru ca nu toti clientii sunt familiarizati cu termenii acestui domeniu (in speta industria usilor de garaj) vom face o scurta prezentare a acestora precum si cateva observatii punctuale.

atentie_icon USILE DE GARAJ se impart in doua categorii distincte : usi de garaj sectionale (compuse din panouri) si usi de garaj tip rulou (din lamele, similare rulourilor de la ferestre).

whistling TEREMENI SI DEFINITII PENTRU INDUSTRIA USILOR DE GARAJ (este bine sa cititi aceasta rubrica daca nu sunteti familiarizat cu aceste notiuni):

1. usi de garaj sectionale – sunt realizate din panouri (sectiuni, adica nu dintr-o singura bucata) – detalii
Termeni inruditi : usi sectionale, usi de garaj metalice (panourile sunt realizate din otel), usi de garaj cu panouri, usi de garaj din panouri, usi de garaj din tabla, usi garaj din mai multe bucati, usi de garaj din fier

2. usi de garaj tip rulou – sunt realizate din lamele de aluminiu (similar rulourilor de la ferestre) – detalii
Termeni inruditi: usi rulou, usi garaj rulou, usi de garaj casetate (se refera la faptul ca au o caseta colectoare pentru lamele), usi de garaj cu rulou, usi de garaj din aluminiu (au lamele din aluminiu).

3. usi de garaj industriale – sunt destinate mediului industrial (hale, depozite, fabrici, mall-uri) – detalii
Termeni inruditi: usi hale industriale, usi sectionale industriale (pentru hale nu se pot realiza decat usi sectionale, nu tip rulou), usi pentru hale, usi metalice industriale, usi de garaj industriale.

4. usi de garaj rezidentiale – sunt destinate mediului rezidential (garaje personale, mini-depozite, magazii) – detalii
Termeni inruditi: usi de garaj vile

5. alte tipuri de usi de garaj (momentan nu producem aceste tipuri)
Termeni: usi basculante, usi de garaj basculante, usi de garaj culisante (nu se refera la culisarea usilor de garaj), usi de garaj duble, usi de garaj glisante, usi de garaj laterale.

6. Termeni referitori la accesorii si variante constructive
Termeni: usi de garaj automate (se refera la usi de garaj actionate de un motor electric), usi de garaj automatizate (similar), usi de garaj cu usa pietonala (se refera la accesorizarea usii de garaj cu o usa pietonala de acces), usi de garaj electrice (similar usi de garaj automate), garnituri usi garaj (garniturile ce sunt aplicate intre panourile sectionale), usi de garaj cu geam (usi de garaj ce au incastrate un geam sau mai multe bucati), usi de garaj vitrate (similar), usi de garaj izolate (se refera la izolarea oferita). role pentru usi de garaj (rola = componenta – vezi sectiunea detalii tehnice), usi de garaj termopan (nu exista usi de garaj din termopan, se refera la incastrarea unei ferestre similare cu termopanul). usi de garaj termoizolante (vezi mai sus, izolatia usilor de garaj).

V-am prezentat acesti termeni pentru a va familiariza cu acest domeniu. Va rugam sa cititi si ghidul cumparatorului pentru mai multe detalii. Pentru alte informatii va rugam accesati sectiunea contact.

usi de garaj automate